Op die prachtige dag die jullie gaan beleven is jullie ceremonie één van de hoogtepunten van de dag. Dat is het moment waarop jullie dag is gebaseerd. De liefde mag eraf spatten, met een lach op je gezicht en een traan over je wang. Emoties van dankbaarheid, ontroering en geluk. Een moment om uit te spreken wat vaak onuitgesproken blijft, gevoel te verpakken in een verhaal; jullie verhaal

Tegenwoordig kiezen dan ook veel bruidsparen ervoor om samen met familie en vrienden, op een voor hun belangrijke plek, een huwelijksceremonie te laten plaatvinden. Dit kan zijn in de tuin van jullie ouderlijke huis, bos, weiland, aan het strand of op een andere mooie locatie in binnen- of buitenland. 
Kies je mij als ceremoniespreker, dan kies je ervoor om tijd met elkaar door te brengen om zo tot een persoonlijke huwelijksceremonie te komen. Want tijd is informatie, informatie is inspiratie én details. 
Jullie huwelijksvoltrekking wordt hierdoor uniek, bijzonder en stijlvol! Eentje om nooit te vergeten.

Werkwijze

De trouwceremonie geef ik graag samen met jullie vorm, waarbij we alles samen doorspreken. Natuurlijk de inhoud van de toespraak, maar ook de muziek, eventuele symbolische rituelen, trouwgeloften/vows of een bijzondere entree mogen een uniek onderdeel zijn van jullie ceremonie.
Het eerste gesprek staat in teken van het samenstellen van de ceremonie (hoe komt deze eruit te zien). In het tweede gesprek staat “jullie verhaal” centraal. Een stukje levensloop van jullie beiden, jullie ontmoeting, grappige anekdotes, bijzondere en soms ook zware momenten die jullie relatie sterk heeft gemaakt. Als het van jullie mag, benader ik ook graag familie en vrienden. En dan ga ik aan de slag. Inleven: in jullie, in wat jullie belangrijk vinden, in hoe jullie in het leven staan, in jullie bijzondere eigenschappen en uiteraard in wat jullie zo’n sterk team maakt. Schrijven: verbanden leggen in wat ik van jullie heb gehoord, zelf heb gezien en van jullie omgeving heb mogen lezen/horen. Vertellen: op jullie dag met al mijn positieve energie en overgave jullie moment tot een bijzonder moment maken. 
Ik ben niet gebonden aan een trouwlocatie, dus jullie kunnen trouwen waar jullie willen. Ook in het buitenland. Hoe persoonlijker de locatie, hoe persoonlijker de ceremonie.

Willen jullie ook zo trouwen? Ik aanvaard maar een beperkt aantal huwelijken per jaar, om een persoonlijke aanpak te kunnen garanderen. Contacteer je mij voor meer informatie, vermeld dan zeker meteen jullie trouwdatum. 

 

 

Jullie

verhaal

wordt het

mijne

+32 (0) 470971657

© 2023